Plaça Progrés, 25 / 08224 Terrassa
Cita prèvia: 93 789 97 26

Ressonància Magnètica Oberta

Ressonància Magnètica Oberta

La Ressonància Magnètica és una de les tècniques radiològiques més innovadores que ens permet visualitzar el cos amb molt bona qualitat d’imatge. A diferència del TC (escàner), que utilitza una gran quantitat de raigs X (Rx), la ressonància fa servir camps magnètics molt potents barrejat amb la utilització d’ones de radiofreqüència, així que es pot dir que és una prova que no és nociva per a la salut.

Consisteix en

Normalment els aparells de Ressonàncies Magnètiques són tancats (a la majoria de centres encara hi són en aquest format). Consisteix en una màquina anomenada Gantri en la qual hi ha un tub on s’introdueix el pacient (cosa que genera molta claustrofòbia i que fa que els pacients que la pateixen no puguin realitzar-se la proba). En els últims anys s’han anat desenvolupant altres formats com la Ressonància Magnètica Oberta (el format que oferim en el nostre centre) consta d’una part superior i una altre inferior on el pacient va al mig d’aquestes amb la avantatge que els laterals queden oberts, a més, a la majoria d’exploracions en aquesta màquina, el cap del pacient queda a fora d’aquesta eliminant així la sensació de claustrofòbia que pot patir el pacient.

Es sol fer servir per

És una prova molt útil, pràcticament en la visualització de tot l’organisme, especialment a nivell cerebral, medul·lar, així com músculs, lligaments, tendons, cartílags, vísceres, etc.

Requisits per a la realització de la prova

Prèviament a la realització de la Ressonància Magnètica es faran diferents preguntes per tal de confirmar que poden entrar a fer-se la prova i donar el seu consentiment, ja que no es podrà realitzar aquesta prova si és portador de: marcapassos, vàlvules cardíaques o cerebrals, electró-estimuladors, administradors electrònics de medicaments, audiòfons, objectes d’acupuntura, si està embarassada, objectes metàl·lics incrustats al cos, etc.

Advantage Of Treatment

WeCreativez WhatsApp Support
El nostre equip d'atenció al client està aquí per respondre les vostres preguntes. Pregunta'ns qualsevol cosa!
Vols demanar cita prèvia?